204

Δωμάτια και Σουίτες

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μία εμπειρία διαμονής ή ημιδιαμονής που θα σας παρασύρει σε μία περιπέτεια, γεμάτη ρομαντισμό και προσδοκία. Προσφέρουμε τρεις τύπους δωματίων, για να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα και τις επιθυμίες σας.

Τα καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες του Alfa Hotel χαρακτηρίζονται από άνεση και ατμοσφαιρικό φωτισμό, είναι όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, πολυτελή υφάσματα, σεσουάρ, ραδιόφωνο και τηλεόραση, ενώ ορισμένα διαθέτουν στρώματα με νερό για έξτρα άνεση και κάποιες επιπλέον παροχές. Επιπλέον, σε όλα τα δωμάτια παρέχεται η δυνατότητα για συνδρομητική τηλεόραση με αθλητικά κανάλια, για να συνδυάσετε το αθλητικό θέαμα με τις πιο προσωπικές σας στιγμές. Όποιο δωμάτιο και αν επιλέξετε για την ημιδιαμονή σας, ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας αγκαλιάσει μία διακριτική αύρα ερωτισμού και απόλαυσης.

 

Σουίτες

Αν θέλετε να βιώσετε μία αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας συνοδευόμενη από υψηλής ποιότητας φιλοξενία σ’ έναν ζεστό κι εχέμυθο χώρο, οι Σουίτες του Alfa Hotel είναι η τέλεια επιλογή.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ